Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ένγκελς: “Ο τραυματισμός έριξε την τιμή μου”

Ολυμπιακός – Ένγκελς: “Ο τραυματισμός έριξε την τιμή μου”

Ο Μπιόρν Ένγκελς παραχώρησε συνέντευξη σε βελγική εφημερίδα κι αναφέρθηκε στην πρόθεση της Μπόρνμουθ να δαπανήσει για τη μετεγγραφή του 15 εκατομμύρια ευρώ την περασμένη σεζόν. Ο νέος αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο τραυματισμός που είχε στον ώμο έριξε την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

“Η Μπόρνμουθ θα πλήρωνε 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μετά τραυματίστηκα στον ώμο στο πρώτο παιχνίδι του Champions League με τη Λέστερ”, τόνισε ο Ένγκελς στη Het Nieuwsblad.

Στη συνέχεια, ο Βέλγος αμυντικός του Ολυμπιακού υποστήριξε: “Έμεινα εκτός τρεις μήνες και δεν μπόρεσα να αποδείξω την αξία μου. Ήμουν απογοητευμένος που δεν κατάφερα να πάρω εκείνη τη μεταγραφή. Είχα τη χειρότερή μου σεζόν μετά από αυτό που έριξε την τιμή μου. Αν με θέλουν, θα πληρώσουν. Αλλά 15 εκατομμύρια για μένα; Είμαι αρκετά ρεαλιστής για να εκτιμώ τον εαυτό μου. Αυτός ο σύλλογος ήθελε να πληρώσει μέχρι και 20 εκατομμύρια ευρώ πέρυσι, τα οποία τα βρίσκω υπερβολικά. Δεν έχει πληρωθεί τέτοιο ποσό για αμυντικό στο βελγικό πρωτάθλημα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις