Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επαφές για την παραμονή του Σα! “Πράσινο φως” και για Χασάν

Ολυμπιακός: Επαφές για την παραμονή του Σα! “Πράσινο φως” και για Χασάν
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ζοσέ Σα στον Πειραιά και αναμένονται άμεσα επαφές με τον μάνατζέρ του Ζορζ Μέντες, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το OK και για την παραμονή του Χασάν στην ομάδα.

Έχοντας μείνει εκτός στόχων για φέτος, ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να σχεδιάζει την ομάδα για την επόμενη σεζόν και οι πρώτες κινήσεις θα αφορούν τον Ζοσέ Σα και τον Αχμέντ Χασάν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανάψει το “πράσινο φως” και για τους δύο ποδοσφαιριστές, με τους Πειραιώτες να “προχωρούν” και τις δύο υποθέσεις, θέλοντας να κλείσουν και τα δύο “μέτωπα” το συντομότερο δυνατό.

Πιο δύσκολη περίπτωση είναι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού, όμως οι “ερυθρόλευκοι” είναι ήδη σε επικοινωνία με τον ατζέντη του, Ζορζ Μέντες και ακόμη και μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις για την απόκτησή του από την Πόρτο.

Αντίθετα, ο Αιγύπτιος φορ που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μπράγκα, είναι επιλογή του Μαρτίνς να παραμείνει στην ομάδα, παρά τη μέτρια σεζόν του και η παραμονή του στον Πειραιά αναμένεται πιο εύκολη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις