Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επίθεση της Θύρας 7 στον Σάββα Θεοδωρίδη!

Ολυμπιακός: Επίθεση της Θύρας 7 στον Σάββα Θεοδωρίδη!
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το κλίμα ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού και τον Σάββα Θεοδωρίδη δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Η Θύρα 7 πήρε ξεκάθαρη θέση απέναντι σε όσα δηλώνει τον τελευταίο καιρό ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

“Εκτός από Κριτής της διαιτησίας, του Μπουφόν έγινε πλέον και του κόσμου”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για τον Σάββα Θεοδωρίδη, με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των πρωταθλητών Ελλάδας μετά το παιχνίδι με τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Όσα έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook η Θύρα 7

“Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που εδωσε το παρών στο παιχνίδι της Τετάρτης ! Διαφωνούμε κάθετα με τον Σαββα Θεοδωρίδη οτι δεν ακουγόμασταν άλλωστε οποιος ήταν εκεί ή είδε τον αγώνα απο την τηλεόραση άκουσε αρκετές φορές τον κόσμο μας και τα συνθήματα του σε όλη την διάρκεια του αγώνα ακομα και με αναλογια πολύ μικροτερη σε σχέση με τους αντίπαλους οπαδους ακομα και οταν η ομαδα μας ηταν πίσω στο σκορ ..Υπάρχουν και άλλα θέματα που διαφωνούμε μαζι του αλλα δεν ειναι της ωρας να ασχοληθούμε τωρα…

Σαφώς και θα έπρεπε να δώσει ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κόσμο για τα χιλιόμετρα που ταξίδεψε με όλους τους τρόπους και για τα λεφτά που ξόδεψε σε τόσο δύσκολη εποχή μονο και μονο για να δει τον Ολυμπιακό μας ! Εκτός απο Κριτής της διαιτησίας , του Μπουφόν έγινε πλεον και του κόσμου …Υ.Γ Προς κατι δημοσιογραφίσκους του ολυμπιακου.Ο συνδεσμος Ηλιούπολης -Μπραχαμίου ειναι κομμάτι της Θυρας 7 και τους συνιστούμε να προσέχουν τα λόγια τους…”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις