Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Γκαρθία! Πάει Λάρισα

Γκαρσία

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Την Κυριακή αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο της ΑΕΛ. Η αποστολή των “ερυθρόλευκων”.

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν χάνει καθόλου χρόνου. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελλάδα (19:00), ενώ την Κυριακή θα παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των “ερυθρόλευκων” κόντρα στην ΑΕΛ στο “AEL FC Arena”.

Ο 44χρονος τεχνικός μαζί με τους τρεις συνεργάτες του αναμένεται να σηκώσει… μανίκια από Δευτέρα, όταν και θα αναλάβει και τυπικά τα ηνία της ομάδας του Πειραιά.

Ο Χατζησαφί στην αποστολή

Με τον νεοαποκτηθέντα Εχσάν Χατζισαφί στην αποστολή, θα παραταχθεί την Κυριακή ο Ολυμπιακός στη Λάρισα και τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, Χρήστος Κόντης, θα έχει στη διάθεση του και τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό, Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ εκτός ‘έμεινε ο τραυματίας Οτζίτζα Οφόε.

Η αποστολή

Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Ταχτσίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις