Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Οριστικά χωρίς Βαλμπουενά!

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Οριστικά χωρίς Βαλμπουενά!
ΦΩΤΟ Initime

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τέθηκε οριστικά εκτός μάχης για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League την Τετάρτη (11/12) καθώς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στη Γαλλία.

Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό ενόψει του “τελικού” με τον Ερυθρό Αστέρα, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αφού όπως έγινε γνωστό ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την κρίσιμη αναμέτρηση του Φαλήρου, που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των “ερυθρόλευκων”.  Ο Γάλλος άσος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στο ματς με τον ΠΑΟΚ για τη Superleague και παρέμεινε στη Γαλλία όπου ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αυτό είναι άλλο ένα πρόβλημα για τον Πορτογάλο προπονητή που περιμένει επίσης να δει και την κατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου που επίσης είχε ενοχλήσει ψηλά στο πόδι και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα είναι ακόμα αμφίβολη. Η αποστολή της ομάδας πάντως αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο μετά την απογευματινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 19:30.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις