Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Το εντυπωσιακό κορεό του ερυθρόλευκου… τελικού!

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Το εντυπωσιακό κορεό του ερυθρόλευκου… τελικού!
Intime

Τους χωρίζουν 90 αγωνιστικά λεπτά. Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας θα “μονομαχήσουν” στο Γ. Καραϊσκάκης” για ένα “εισιτήριο” για τους “32” του Europa League, την ώρα που οι οπαδοί τους θα έχουν δημιουργήσει -και πάλι- μια εκπληκτική… ερυθρόλευκη εικόνα στις εξέδρες, ανεβάζοντας ένα εντυπωσιακό κορεό.

H… αδελφική φιλία των οπαδών του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα φάνηκε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Βελιγράδι, εμφανίστηκε στις εξέδρες του γηπέδου των Σέρβων και θα αποτυπωθεί και στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Σύμφωνα με video – φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από ΜΜΕ της Σερβίας, που βρέθηκαν στη χθεσινή προπόνηση του Ερυθρού Αστέρα στην έδρα του Ολυμπιακού, το κορεό για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι έτοιμο και… εντυπωσιακό.

Όπως αναφέρεται στα ξένα ρεπορτάζ -και από το συμπέρασμα που βγήκε από τις “σημαδεμένες” καρέκλες- οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού θα παρουσιάσουν ένα τεράστιο κορεό που θα γράφει “Θύρα 7” και Delije.

Το κορεό -όπως συνηθίζεται- θα αποκαλυφθεί με την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, πριν τη σέντρα του ματς για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις