Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Φήμες για μετεγγραφικό “μπαμ” με Γιάγια Τουρέ

Ολυμπιακός: Φήμες για μετεγγραφικό “μπαμ” με Γιάγια Τουρέ
@YayaToure

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Αγγλία για το ματς με την Μπέρνλι, αλλά δεν αποκλείεται να ολοκληρώσει και μια ηχηρή μετεγγραφή. Θα γίνει το “μπαμ” με Γιάγια Τουρέ;

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει την προσοχή του στον επαναληπτικό με την Μπέρνλι, για τα πλέι οφ του Europa League αλλά στη… μέση υπάρχουν και τα μετεγγραφικά θέματα της ομάδας. Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, οι “ερυθρόλευκοι” εμπλέκονται με την περίπτωση του Γιάγια Τουρέ!

Ο έμπειρος Ιβοριανός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του, Ντιμίτρι Σέλουκ, θα βρει άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, ανέφερε πως ο Τουρέ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο και σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

https://twitter.com/dmitriseluk/status/1034551060290068480

Ο Ουκρανός μάνατζερ διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον πελάτη του να πηγαίνει στη Γουέστ Χαμ, με τη “Mirror” να εμπλέκει τον Ολυμπιακό στην υπόθεση.

Να θυμίσουμε πως ο 35χρονος μέσος αγωνίστηκε στους “ερυθρόλευκους” τη σεζόν 2005/06,, ενώ τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Σίτι, μετρώντας συνολικά 316 συμμετοχές και 79 γκολ, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Αγγλίας και δύο Λιγκ Καπ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις