Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το φινάλε που του… άξιζε! Τέλος με “βαριά” ήττα σε μια αποτυχημένη χρονιά

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός “έκλεισε” μία αποτυχημένη σεζόν, με αντίστοιχο φινάλε, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος στους “Ζωσιμάδες” και… διέσυρε τους “ερυθρόλευκους” με 3-0 στην 30η αγωνιστική της Superleague.

Με “βαριά” ήττα ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Ολυμπιακός, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα τον νίκησε με 3-0 στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, η οποία και βρήκε τους Πειραιώτες στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μείνει εκτός στόχων από νωρίς στη χρονιά.

Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν καλύτερα το ματς στους “Ζωσιμάδες” και έχασαν ευκαιρίες για γκολ με τους Ανσαριφάρντ, Φορτούνη και Σισέ, αλλά ο Βελλίδης με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του, για το 0-0 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε καλύτερος του Ολυμπιακού και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη γοήτρου στην έδρα του. Από κόρνερ στο 54ο λεπτό του αγώνα, ο Τζιμόπουλος νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά “άνοιξε” το σκορ για το 1-0. Το γκολ όχι μόνο δεν “ξύπνησε” τους ερυθρόλευκους, αλλά έδωσε και την ψυχολογία στους γηπεδούχους να ψάξουν κι άλλα τέρματα.

Και τα βρήκαν, αρχικά με τον… γνώριμο φετινό τους τρόπο. Από μία σέντρα του Νικολιά στην περιοχή, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των Ιωαννίνων, Πέδρο Κόντε κατέβασε εξαιρετικά και με απίθανο γυριστό σουτ έκανε το 2-0. Η νίκη των Ιωαννίνων πήρε μάλιστα διαστάσεις θριάμβου στις καθυστερήσεις, όταν σε μία αντεπίθεση της ομάδας του Πετράκη, ο Μπουκουβάλας έδωσε έτοιμο γκολ στον Βιδάλ, ο οποίος και πλάσαρε για το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (83′ Μπέριος), Τσικάρσκι, Γαρουφαλιάς, Ντόλοβατς, Νικολιάς (89′ Μπουκουβάλας), Χαλκιαδάκης (83′ Βιντάλ), Κόντε.

Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Ίγκορ, Ένχελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι (88′ Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67′ Βέργος), Ανσαριφάρντ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις