Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Έχουμε πάρει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και εμένα”

Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Έχουμε πάρει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και εμένα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 επί της Μπέρνλι στο Καραϊσκάκης και ο Κώστας Φορτούνης ως MVP του αγώνα, μίλησε για την εξέλιξη του ματς, το διαιτητή, αλλά και τη δική του τρομερή απόδοση, την οποία απέδωσε και στους συμπαίκτες του.

Με τον Κώστα Φορτούνη να έχει δύο γκολ και μία ασίστ, ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League και ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων” σχολίασε στη Nova, τόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και τη δική του εξαιρετική εμφάνιση. “Στην ανάπαυλα είπαμε να μην ασχολούμαστε μαζί του”, τόνισε για τον διαιτητή του αγώνα και τις αποφάσεις του.

Οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη

«Ξεκινήσαμε δυνατά. Προηγηθήκαμε και πατάγαμε καλά. Δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία, όμως υπάρχουν δύο αμφισβητούμενες φάσεις. Στην ανάπαυλα είπαμε να μην ασχολούμαστε μαζί του, πως είμαστε καλύτερη ομάδα και να παίξουμε την μπάλα μας. Κάναμε μία φανταστική εμφάνιση. Η Μπέρνλι έπαιξε δυνατά, αλλά έχουμε δέσει σαν ομάδα. Όλοι οι παίκτες έχουμε θέληση να περάσουμε στους ομίλους. Είμαστε ανώτεροι από τον αντίπαλο. Δουλέψαμε για αυτά τα ματς. Ο κόουτς δουλεύει καλά την ομάδα. Ξέραμε που να χτυπήσουμε την Μπέρνλι. Βάλαμε την μπάλα κάτω και είχαμε καλά στημένα».

Για τη δική του παρουσία: «Δούλεψα καλά, έκανα καλή προετοιμασία. Έχουμε πάρει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και εμένα».

Για τη ρεβάνς στην Αγγλία: «Η Μπέρνλι στη ρεβάνς θα πρέπει να ανοιχτεί. Εμείς έχουμε το σκορ υπέρ μας και θα μπορούμε να τους χτυπήσουμε στην κόντρα. Πρέπει δούμε τη ρεβάνς σαν να είναι 0-0. Θα πάμε να κερδίσουμε».

Για τους οπαδούς: «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Τους θέλουμε κοντά μας. Με αυτόν τον κόσμο και έτσι όπως παίζει η ομάδα, θα δούμε καλύτερα πράγματα».

Για τον αγώνα και τη διαιτησία: «Παίζαμε με μια αγγλική ομάδα, όμως ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και στεκόμασταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, όμως είδατε κι εσείς τις φάσεις με τα καθαρά πέναλτι. Πήγαμε καλά και κοιτάμε τη συνέχεια. Δουλέψαμε καλά στην προετοιμασία με τον προπονητή μας, έχουμε καλή όμως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι σε πολλά πράγματα. Ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου, στο 1-1 νιώσαμε τη στήριξή τους και χαιρόμαστε πολύ που τους είχαμε στο πλευρό μας».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις