Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Πεδρόσα και Μολέντο!

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Πεδρόσα και Μολέντο!

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” φουλάρουν για την απόκτηση του Αντρέ Πεδρόσα και του Ροντρίγκο Μολέντο.

Για την απόκτηση του Αντρέ Πεδρόσα κινείται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Κόκκινος Πρωταθλητής”, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 21χρονου Πορτογάλου αμυντικού χαφ της Σετούμπαλ.

Ο παίκτης μένει ελεύθερος σ’ έναν χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα της Βιτόρια δεν μπορεί να έχει πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει. Οι επαφές είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ο Πεδρόσα αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, 18 στο πρωτάθλημα και 6 στο Κύπελλο, ενώ έπαιξε και στον τελικό με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Προσπάθεια για Μολέντο

Όσον αφορά την ενίσχυση της άμυνας, ο Ροντρίγκο Μολέντο αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού. Η υπόθεση του 31χρονου πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού δεν είναι εύκολη, καθώς η Ιντερασιονάλ τον απέκτησε τον περασμένη Γενάρη κι αγωνίζεται ήδη βασικός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις