Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός για Πέπε! Σενάριο με Φορτούνη και Ανσαριφάρντ

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό φέτος το καλοκαίρι και στην Τουρκία “εμπλέκουν” τον Πορτογάλο Πέπε, με την προσπάθεια της Μπεσίκτας να αποκτήσει τον Κώστα Φορτούνη αλλά και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η Πορτογαλία αποκλείστηκε από το Μουντιάλ και ο Πέπε επέστρεψε στη χώρα του μαζί με την αποστολή της εθνικής του ομάδας, όμως οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι επόμενος προορισμός του μπορεί να είναι η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός.

Η Μπεσίκτας έχει βάλει εδώ και καιρό τον Κώστα Φορτούνη στο “στόχαστρό” της και πλέον στη μετεγγραφική της λίστα φαίνεται ότι βρίσκεται και ο Καρίμ Ανσαριφάντ μετά και τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το TRT Sport λοιπόν, οι “μαυραετοί” σκοπεύουν να τοποθετήσουν τον Πέπε ανάμεσα στα “ανταλλάγματα” για τους δύο παίκτες των “ερυθρολεύκων”, όντας έτοιμοι να καταβάλλουν και το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του Πορτογάλου στόπερ, το οποίο και υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί το τρέχον καλοκαίρι για την απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού που θα πλαισιώσει τον Σισέ ή και τον Ένγχελς στο κέντρο της άμυνας, γεγονός που ίσως τοποθετήσει στη λίστα του και τον 35χρονο στόπερ της Μπεσίκτας, ο οποίος διαθέτει σπουδαία καριέρα στο κορυφαίο επίπεδο, όντας και πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία του Σάντος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις