Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γιουβέντους: Ξεκάθαρος ο Αλέγκρι! “Παίζουμε τον πρώτο μας στόχο”

Γιουβέντους - Αλέγκρι
@juventusfc

“Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον αγώνα” είπε χαρακτηριστικά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τονίζοντας πως η Γιουβέντους θα τα δώσει όλα για να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, η οποία θα την στείλει στους “16” του Champions League.

Ο Αλέγκρι αναφέρθηκε στα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζει η Γιουβέντους, δεν άνοιξε τα.. χαρτιά του όσον αφορά την τακτική που θα ακολουθήσει η “βέκια σινιόρα” κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως ο στόχος στην αυριανή αναμέτρηση του “Γ. Καραϊσκάκης” είναι η νίκη.

Να αναφέρουμε πως η Γιουβέντους θέλει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο Αλέγκρι μίλησε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το μπλακ άουτ στην αρχή της σεζόν και εάν έχει μείνει πίσω: «Αυτά τα μπλακ άουτ χρειάστηκαν για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Να συνεχίσουμε όπως με Νάπολι. Να πάρουμε τα καλά στοιχεία και να βελτιώσουμε άλλα. Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα με το ματς με τη Νάπολι. Το πρωτάθλημα κρίνεται τον Μάρτιο».

Για τον Ιγκουαϊν και το εάν παίζει αύριο: «Ο Ιγκουαϊν θα παίξει. Είναι μία χαρά. Ο Μάντζουκιτς έτοιμος. Ψιλοπροβλήματα υπάρχουν με τους Μπουφόν και Πιάνιτς. Εφόσον είναι καλά, θα παίξουν. Δεν θα ρισκάρω. Εάν δεν παίξει ο Μπουφόν θα είναι ο Σέζνι. Αύριο παίζουμε τον πρώτο μας στόχο. Στο πρωτάθλημα εάν μείνεις πίσω μπορείς να το καλύψεις. Σε αυτήν την διοργάνωση, όχι. Δεν θα δούμε την Μπαρτσελόνα. Θα δούμε το ματς εδώ. Πολύ δύσκολο το ματς στην Αθήνα. Να μην κάνουμε το ίδιο λάθος όπως με Σεβίλλη. Με μεγάλο σεβασμό και προσοχή να πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Για το αν θα κάνει αλλαγές σε πρόσωπα ή σχήματα ή θα περιμένει τον Πιάνιτς: «Όχι δεν περιμένω. Εάν δεν παίξει μπορεί ο Ντε Σίλιο ή άλλος. Ο Ντάγκλας Κόστα για παράδειγμα μας έδωσε ότι δεν μας έδωσε στην αρχή. Δεν αστειεύομαι. Το ματς αύριο είναι πολύ σοβαρό και σημαντικό. Υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός. Μετά θα σκεφτούμε την Ίντερ και έχουμε και το Κύπελλο».

Για τον Πάουλο Ντιμπάλα: «Παίξαμε πριν 4 μέρες. Δεν έχουμε πρόβλημα κούρασης. Για τον Ντιμπάλα για αύριο είναι ένα σημαντικό τεστ. Πρέπει και ο ίδιος να απαιτεί παραπάνω. Εκτός από τα γκολ να δείχνει και άλλη ποιότητα. Να δείχνει και άλλα πράγματα».

Για την απόδοση της ομάδας στην Ευρώπη σε σύγκριση με τη Seria A: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Πέρυσι είχαμε κάνει παραπάνω νίκες. Θα πρέπει να δεχόμαστε λιγότερα τέρματα. Εμείς αύριο θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για τo δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα της Γιουβέντους και γιατί περιμένει τον Μάρτιο όπως αναφέρει: «Τον Μάρτιο είναι τα μαθηματικά. Το πόσους πόντους θα έχουμε. Μέχρι τον Μάρτιο δεν θα γίνει καθοριστικό. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Τα δύσκολα και απανωτά ματς ακόμα και στο Κύπελλο».

Για την τακτική της ομάδας αύριο: «Έχουμε παίξει και με τέσσερις επιθετικούς, με τον Μπαρτζάλι μπακ ή τρίτο στόπερ. Έχουμε διάφορες λύσεις. Ανάλογα πως θα πάει το ματς. Ο Κουαδράδο μπορεί να είναι ο άλλος επιθετικός. Ο Ματουιντί μπορεί να κάνει ότι ο Μάντζουκιτς, όπως έγινε με τη Νάπολι».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις