Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γιουβέντους, Λεμονής: «Να κλείσουμε τον καλύτερο τρόπο την ευρωπαϊκή πορεία μας»

Ολυμπιακός – Γιουβέντους, Λεμονής: «Να κλείσουμε τον καλύτερο τρόπο την ευρωπαϊκή πορεία μας»

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τόσο για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά και για τον αυριανό αγώνα με την Γιουβέντους.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη, ήμουν σίγουρος και σας το είπα και στο ημίχρονο. Αλλά δε γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να “καθαρίζουμε” τα παιχνίδια νωρίτερα. Να μη φτάνουμε στο σημείο να λειτουργούμε υπό πίεση στα τελευταία λεπτά και να κάνουμε τα πράγματα δύσκολα για εμάς», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Θέλω να ξέρετε ότι τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου προσπαθούμε όλη την ημέρα να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Σε κάθε απόφασή μας κριτήριο είναι το καλό του Ολυμπιακού. Και θέλω από όλους τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια και συγκέντρωση».

Για τη Γιουβέντους, είπε: «Έχουμε τώρα μπροστά μας το ματς με τη Γιουβέντους. Μπορεί να έχουμε αποκλειστεί, αλλά είμαστε Ολυμπιακός. Και ως τέτοιος οφείλουμε να κλείσουμε τον καλύτερο τρόπο την ευρωπαϊκή πορεία μας. Για όλους εμάς, για το σύλλογο και βέβαια για τον κόσμο μας, που μας στηρίζει όπου και αν παίζουμε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις