Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γιουβέντους: “Μας έστησαν ενέδρα στο Γ. Καραϊσκάκης”

Ολυμπιακός – Γιουβέντους: “Μας έστησαν ενέδρα στο Γ. Καραϊσκάκης”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Επεισόδια έγιναν πριν από το χθεσινό (5/12) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, “ερυθρόλευκοι” οπαδοί επιτέθηκαν στους Ιταλούς που ήταν στο γήπεδο.

Η Tuttosport φιλοξενεί σήμερα (6/12) καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έστησαν ενέδρα έξω από το γήπεδο και χτύπησαν τους  φίλους της Γιουβέντους, όταν αυτοί αποβιβάστηκαν από τα βαγόνια. Οι Ιταλοί καταγγέλουν τις αστυνομικές αρχές ότι τους άφησαν αβοήθητους.

“Ήταν μία ενέδρα. Ήταν οπλισμένοι και ήταν τρομακτικό. Αμέσως ξεφύγαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε και μπήκαμε σε μια υπόγεια διάβαση που οδηγούσε στο γήπεδο. Δυστυχώς κάποιος πιάστηκε από τους Έλληνες και δέχθηκε κάποια χτυπήματα. Δεν νομίζω πως υπήρχαν σοβαρά τραυματισμένοι, αλλά είδα ένα παιδί που είχε μια πολύ μεγάλη πληγή στο φρύδι και μου είπε ότι τον χτύπησαν με ρόπαλο. Όλα αυτά χωρίς την Αστυνομία να μας βοηθάει. Ήμασταν ουσιαστικά παραδομένοι στους Έλληνες οπαδούς”, δήλωσε ένας φίλος της Γιουβέντους, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε:

“Πωλητές σάντουιτς και κασκόλ γύρω από το γήπεδο μας έδειξαν στους Έλληνες ultras. Φώναζαν και έκαναν νοήματα για να τους βοηθήσουν στο κυνηγητό. Η απουσία των Αρχών ήταν απίστευτη”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις