Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γκαρθία: “Λυπάμαι για όσα έγιναν στην Τούμπα”

Ολυμπιακός – Γκαρθία: “Λυπάμαι για όσα έγιναν στην Τούμπα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Όσκαρ Γκαρθία μίλησε στην κάμερα της Nova για το κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” ρωτήθηκε και για τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Όσκαρ Γκαρθία χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ πολύ δυνατή ομάδα, εκφράζοντας τη λύπη του για τα όσα έγιναν στην Τούμπα. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι κλειδί για τη νίκη αποτελεί η απόδοση των Πειραιωτών.

Όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Με ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να πω περισσότερο για το όσα έγιναν στην Τούμπα. Σκέφτομαι το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είμαι λυπημένος γιατί το ποδόσφαιρο είναι θέαμα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και περιμέναμε να δούμε ένα ματς με ωραίο θέμα. Λυπάμαι για όσα έγιναν, δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο σε αυτά τα γεγονότα».

Για το αν τον πήραν από την Ισπανία να τον ρωτήσουν για την Τούμπα: «Από την πρώτη στιγμή επικοινώνησαν μαζί μου πολλοί δικοί μου άνθρωποι από την Ισπανία, όμως τους ξεκαθάρισα ότι δεν θέλω να ασχοληθώ περισσότερο γι αυτό το θέμα. Θέλω να το αφήσω πίσω και να ασχοληθώ μόνο με όσα γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Θέλουμε να το κερδίσουμε. Είναι αρνητικό ότι θα παίξουμε χωρίς κόσμο αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιότητα, αρκετά βελτιωμένος με νέους ποδοσφαιριστές. Όμως θεωρώ ότι κλειδί για τη νίκη αποτελεί η δική μας απόδοση. Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα του ντέρμπι».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις