Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τέσσερα ματς και… βλέπουμε για Γκαρθία! Στο προσκήνιο ο Μάρτινς

Γκαρθία - Ολυμπιακός
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κλίμα… εκκαθάρισης και υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό, που αφορά το μέλλον του προπονητή της ομάδας, Όσκαρ Γκαρθία. Αρέσει η λύση Πέδρο Μάρτινς.

Μόνο για τους επόμενους 4 αγώνες –τους τελευταίους του πρωταθλήματος- είναι σίγουρο το μέλλον του Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Εκτός ομάδας Οτζίτζα και Σεμπά! Έπεται συνέχεια…

Παρά τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στους «ερυθρόλευκους» και το κλίμα… εκκαθάρισης που επικρατεί στην ομάδα, ο Γκαρθία θα βγάλει τη χρονιά στους Πειραιώτες.

Οι πληροφορίες που βγαίνουν από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν είναι σίγουρο πως θα είναι και τα τελευταία του Γκαρθία στην ομάδα. Η συνέχεια, παραμένει ακόμα άγνωστη…

Πάντως, όπως μεταδόθηκε στον «αέρα» του «ΣΠΟΡ FM 94,6», η περίπτωση του Πέδρο Μάρτινς φαίνεται πως αρέσει πολύ στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον Μάρτινς, πριν την απόκτηση του Μπέσνικ Χάσι. Η περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού όμως δεν προχώρησε, αφού εκείνη την περίοδο δεσμευόταν με την Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο Μάρτινς όμως αποχώρησε από την Γκιμαράες τον Φεβρουάριο και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει το νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις