Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γκιγιέρμε: Έβαλε τα ερυθρόλευκα και ανακοινώθηκε!

Ολυμπιακός – Γκιγιέρμε: Έβαλε τα ερυθρόλευκα και ανακοινώθηκε!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Γκιγιέρμε, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή (17.08.2018) από τους “ερυθρόλευκους”.

Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη έφτασε ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Γκιγιέρμε, από την Λα Κορούνια.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε την Πέμπτη (16.08.2018) στην Ελλάδα, πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μια ημέρα μετά ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες, έχοντας υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός κάλυψε τις αποδοχές που είχε ο Γκιγιέρμε στην Ισπανία (περίπου 750.000 ευρώ το χρόνο), δίνοντας παράλληλα ένα ποσό περίπου 3 εκατ. ευρώ στη Λα Κορούνια.

Ο Γκιγιέρμε έχει ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της Λα Κορούνια, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να τεθεί άμεσα άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να προλάβει τις αναμετρήσεις με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League.

Πλέον, αναμένεται να ακολουθήσει η ανακοίνωση της απόκτησης του Αχμέτ Χασάν Κόκα, ο οποίος βρίσκεται από τις πρώτες ώρες της Παρασκευής στη χώρα μας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις