Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η ανάρτηση του Μαρτίνς μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Ολυμπιακός: Η ανάρτηση του Μαρτίνς μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League με ανάρτηση του στα social media.

Ο Πέδρο Μαρτίνς οδήγησε τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού τα κατάφερε, μάλιστα, με πολύ πειστικό τρόπο, αφού έμεινε αήττητη σε τρεις προκριματικούς γύρους, ενώ δέχθηκε μόλις ένα γκολ σε έξι παιχνίδια.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, με μήνυμά του στα social media, αναφέρθηκε στην πρόκριση των “ερυθρόλευκων” στους ομίλους του Champions League.

«Ήταν σημαντικό το επίτευγμα μας χθες απέναντι σε έναν κορυφαίο αντίπαλο. Ο πρώτος μεγάλος στόχος επετεύχθη χάρη στην αφοσίωση όλων. Τον επαγγελματισμό των παικτών και τη στήριξη των φιλάθλων μας. Σας ευχαριστώ όλους, μένουμε ενωμένοι», ήταν το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς.

Η ανάρτηση του τεχνικού του Ολυμπιακού

View this post on Instagram

Ηταν σημαντικο το επιτευγμα μας χθες απεναντι σε εναν κορυφαιο αντιπαλο. Ο πρωτος μεγαλος στοχος επετευχθη χαρη στην αφοσιωση ολων. Τον επαγγελματισμο των παικτων και τη στηριξη των φιλαθλων μας. Σας ευχαριστω ολους, μενουμε ενωμενοι. #Thrylos Important achievement yesterday against a top opponent. 1st big objective was achieved. Thanks to top commitment from everybody. Professionalism from the players and support from our fans. Thank you all. We stay together! #thrylos

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις