Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Καπίνο, η επιστροφή!

Ολυμπιακός: Καπίνο, η επιστροφή!
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Στέφανος Καπίνο! Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε με τον Τάκη Λεμονή και τέθηκε στη διάθεση του ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο Στέφανος Καπίνο είχε ειδοποιηθεί ότι τίθεται εκτός προπονήσεων της ομάδας μέχρι νεωτέρας. Ο Έλληνας γκολκίπερ δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Τορίνο για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, μιας και ήταν εκτός ομάδας, ωστόσο πλέον το θέμα θεωρείται λήξαν.

Ο Καπίνο μίλησε με τον Τάκη Λεμονή κι επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο 23χρονος τερματοφύλακας τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα επιστρέψει και στη βασική ενδεκάδα, ειδικά μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Προτό στο Τορίνο.

Κατέθετει υπόμνημα για Ένγκελς ο Ολυμπιακός

Οι “ερυθρόλευκοι” θα καταθέσουν υπόμνημα και βίντεο, επιθυμώντας να αποδείξουν ότι ο Ένγκελς δεν χτύπησε τον Τσόσιτς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και κακώς ο Σιδηρόπουλος έχει γράψει αυτό στο φύλλο αγώνα.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις