Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Καρεμπέ: “Μπορούμε να φθάσουμε μακριά με… Casa de Papel”

Ολυμπιακός – Καρεμπέ: “Μπορούμε να φθάσουμε μακριά με… Casa de Papel”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου φαίνεται ότι έχει… ανοίξει την όρεξη στον Ολυμπιακό, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ, να τονίζει η δύναμη του “Καραϊσκάκη” μπορεί να κάνει τη διαφορά για την πρόκριση.

Στην εκπληκτική ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκης στο ματς με τη Μίλαν στάθηκε μετά την κλήρωση του Europa League, ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος υποστήριξε στην CosmoteTV ότι η ενίσχυση των οπαδών στην ομάδα, μπορεί να τη φθάσει μακριά στη διοργάνωση.

Οι δηλώσεις του Καρεμπέ

«Δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος. Θέλουμε να προχωρήσουμε. Πρέπει να παλέψουμε για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, ίσως και μέχρι το φινάλε. Πρέπει να σεβαστούμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Υπάρχει αίσθηση ότι μπορούμε να συνεχίσουμε και να φτάσουμε πολύ μακριά. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την ενίσχυση που μας δίνουν σε κάθε εντός έδρας ματς.

Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι το «Γ. Καραϊσκάκης». Ήταν εκπληκτικό το κορεό με το “Casa de Papel”. Όποιος πηγαίνει ήρεμα, πηγαίνει πολύ μακριά. Να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται με τη βοήθεια του κόσμου και το δέσιμο στην ομάδα και γιατί όχι και με κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο. Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις