Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μάνος: “Μακάρι να σκοράρω γρήγορα! Πίεση ψηλά ζητά ο Μαρτίνς”

Ολυμπιακός – Μάνος: “Μακάρι να σκοράρω γρήγορα! Πίεση ψηλά ζητά ο Μαρτίνς”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τα πρώτα του συναισθήματα από την προετοιμασία του Ολυμπαικού στη Αυστρία, εξέφρασε ο νέος επιθετικός της ομάδας, Δημήτρης Μάνος, επισημαίνοντας τις προσωπικές του φιλοδοξίες, αλλά τις απαιτήσεις του Πέδρο Μαρτίνς στις προπονήσεις.

Για τη δική του συμμετοχή στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, μίλησε ο Δημήτρης Μάνος, ενώ αποκάλυψε και όσα ζητάει από τους παίκτες στις προπονήσεις, ο νέος προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο νεαρός επιθετικός που αναδείχθηκε πέρυσι πρώτος σκόρερ της Football League, με τη φανέλα του ΟΦΗ, παραδέχθηκε ότι το επίπεδο στους Πειραιώτες είναι πολύ ψηλότερο, ενώ υποστήριξε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας, θέλει τους επιθετικούς να πιέζουν ψηλά την αντίπαλη άμυνα.

Η συνέντευξη του Μάνου στη Nova

Ήταν η πρώτη σου εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Τα συναισθήματά σου;

“Είμαι χαρούμενος, προσπαθούσα να δώσω το 100%, όπως δίνω πάντα. Ήταν ένα πρώτο φιλικό αλλά δεν μπόρεσα να σκοράρω. Θα συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμούς και μακάρι να μπορέσω να σκοράρω γρήγορα, γιατί ο επιθετικός παίρνει ψυχολογία από τα γκολ”.

Έφυγες από τον ΟΦΗ για τον Ολυμπιακό με τις απαιτήσεις να είναι μεγαλύτερες. Βλέπουμε να έχεις το ποδοσφαιρικό θράσος, εσύ πως νιώθεις;

“Σίγουρα είναι μεγαλύτερο το επίπεδο, καλύτερη ποιότητα παικτών και μεγαλύτερη ποιότητα οι αντίπαλοι. Θέλει δουλειά μέσα από τις προπονήσεις και θα τα δίνω όλα για να αντεπεξέλθω. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό”.

Είδαμε ένα πρώτο δείγμα στο φιλικό με την Βάτενς. Εσύ που ζεις από μέσα την ομάδα, τι Ολυμπιακό θέλει να δημιουργήσει ο Πέδρο Μαρτίνς;

“Η ιστορία και το σήμα της ομάδας είναι φτιαγμένο να πρωταγωνιστεί μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής μας δουλεύει στην προπόνηση να πιέζουμε ψηλά τον αντίπαλο. Να μπορούμε να βγάζουμε την μπάλα από τα πλάγια. Να έχουμε έλεγχο της μπάλας και να μην την χάνουμε εύκολα, βρίσκοντας κατάλληλους διαδρόμους να σκοράρουμε. Θέλει να οργανώνεται από πίσω το παιχνίδι. Επίσης θέλει όταν πιέζουμε ψηλά να κλέβουμε μπάλες για να βγαίνουν γρήγορα φάσεις”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις