Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: “Η ιστορία γράφεται κόντρα σε ομαδάρες, όχι ομαδούλες”

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: “Η ιστορία γράφεται κόντρα σε ομαδάρες, όχι ομαδούλες”
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν τις Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτιγκ Λισαβόνας στους ομίλους του Champions League, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να θεωρεί δύσκολη τη κλήρωση, αλλά να μην χάνει την πίστη του σε μία ιστορική πρόκριση.

Η ιστορία γράφεται απέναντι σε ομαδάρες κι όχι ομαδούλες”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Όσα είπε στην Cosmote Sport

“Είχαμε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση που μπορούσαμε να έχουμε. Μας έτυχαν οι πιο δυνατοί παίκτες, με κορυφαίους παίκτες που είναι ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου. Ακόμα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μια μεγάλη πορτογαλική ομάδα, από την οποία έχει βγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Όσο, όμως, δύσκολη κι αν είναι η κλήρωση, εμείς πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση και να γράψουμε ιστορία. Ιστορία γράφεις κόντρα σε ομαδάρες και όχι ομαδούλες. Μας αρέσει ο ανήφορος, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ και θα παλέψουμε με τις δυνάμεις μας στους ομίλους. Είμαι αισιόδοξος, χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας”, δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μεταγραφών και τη μέχρι τώρα συνεργασία του με τον Μπέσνικ Χάσι, απάντησε: “Το ρόστερ δεν έχει κλείσει. Βέβαια, το αν θα νικήσουμε την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους, δεν εξαρτάται από το αν θα κάνουμε 1-2 μεταγραφές ακόμα. Να δουλέψουμε πολύ και να παλέψουμε. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Χάσι. Υπάρχει κατανόηση, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο και προσπαθούμε όλοι μέσα στην ομάδα για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε μπροστά μας μια τεράστια ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Πιστεύω με λίγη τύχη, με μεγάλη προσπάθεια και δουλειά να τα καταφέρουμε”.

Όσο για τις ευχές που έκανε πριν λίγες μέρες, να περάσουν δηλαδή όλες οι ελληνικές ομάδες, είπε: “Ειλικρινά το πιστεύω. Θα ήθελα σήμερα το βράδυ και οι τρεις (σ.σ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) να προκριθούν, να γράψουν ιστορία και να παλέψουν για τον τόπο μας. Να είμαστε χαρούμενοι και να έχουμε τέσσερις ομάδες στην Ευρώπη για να μαζεύουν πολύτιμους βαθμούς. Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί, δεν υπάρχει διαφορά. Άλλο πώς συμπεριφερόμαστε μεταξύ μας στην Ελλάδα, άλλο το τι κάνουμε στην Ευρώπη για τον τόπο μας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις