Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Μεγάλη επιτυχία! Είμαστε καινούργια ομάδα φέτος”

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Μεγάλη επιτυχία! Είμαστε καινούργια ομάδα φέτος”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την πρόκριση του Ολυμπιακού, ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπέρνλι, ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος και μίλησε για τη συνέχεια του Europa League, αλλά και τις μετεγγραφές.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και ο Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε μετά το ματς, για τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά και τη δική του ομάδα, τονίζοντας ότι επικεντρώνεται στους παίκτες που έχει στο ρόστερ και όχι στις μετεγγραφές.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

«Είναι σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία η πρόκρισή μας. Είμαστε μια ομάδα με πολλές αλλαγές, ενώ η Μπέρνλι έχει τον ίδιο προπονητή και σταθερό κορμό. Η κατοχή δεν ήταν υπέρ μας, όμως κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, με αυτοθυσία και είμαστε ικανοποιημένοι, παρότι τελικά δεν πήραμε τη νίκη”

Για το Europa League: «Είναι μια διοργάνωση που παίζουν ομάδες που έπαιζαν στο Champions League. Η διοργάνωση είναι απαιτητική και υπάρχουν παίκτες με πολύ ταλέντο. Το μυαλό μας είναι πλέον στο ματς της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Με την στήριξη τους κόσμου μας θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα».

Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Είμαστε πάρα πολύ καλά, οι παίκτες έχουν θέληση και φιλοδοξίες. Η ομάδα είναι ουσιαστικά καινούργια φέτος. Η αγορά κλείνει 31 Αυγούστου, θέλω να συνεχίσω με τους ποδοσφαιριστές που έχω και να αναφέρομαι σε αυτούς που είναι εδώ».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις