Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Πάντα δύσκολη ομάδα για μας ο Παναθηναϊκός!”

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Πάντα δύσκολη ομάδα για μας ο Παναθηναϊκός!”
ΦΩΤΟ intime

Η κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν κάνει πιο εύκολο το ματς για τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξή του πριν το “αιώνιο” ντέρμπι.

Μετά το ματς με την Τότεναμ στο Champions League, ο Ολυμπιακός στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου φιλοξενείται στην έδρα του Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική της Superleague.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς προειδοποίησε για τους κινδύνους της αναμέτρησης, μιλώντας στη Nova, όπου σχολίασε και την ετοιμότητα της ομάδας του, σημειώνοντας ότι έχει μόνο τρεις “απώλειες” από τραυματισμούς παικτών.

Η ανακοίνωση του Ολυμπαικού

“Έχουμε ξεκουραστεί, έχουμε δουλέψει. Θα είμαστε έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μία προπόνηση ακόμη, όχι σε μεγάλη ένταση, αλλά θα είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, είναι σημαντικό για όλους, για τον κόσμο, για την ομάδα, για τα ΜΜΕ. Ακόμη και αν δεν είναι καλά, ο Παναθηναϊκός είναι πάντα μια δύσκολη ομάδα για εμάς. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Παρότι που υπάρχει πολύς θόρυβος, πρέπει να έχουμε καλό συναισθηματικό έλεγχο, γιατί πολλά ντέρμπι κρίνονται σε αυτό».

Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε, όχι σε ποιο λεπτό θα μπει το γκολ. Πρέπει να διατηρήσουμε τη νοοτροπία μας, να μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια, γιατί αυτό μας βοηθάει να παίρνουμε τον έλεγχο. Θέλουμε να διατηρήσουμε την προσωπικότητά μας. Θα προετοιμαστούμε δίχως να σκεφτούμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, θα κοιτάξουμε να πάμε εκεί έχοντας απόλυτη συγκέντρωση. Θέλουμε να μεταφέρουμε στο ΟΑΚΑ το δικό μας παιχνίδι και να σκεφτούμε ότι νικώντας τον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας, παίρνουμε τρεις πόντους πολύ σημαντικούς και κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τον τίτλο».

Για τη συμμετοχή του Σισέ: «Ο Λάζαρος και ο Φορτούνης, μαζί με τον Σισέ είναι οι παίκτες που δεν έχουμε στη διάθεσή μας. Όσοι είναι στην καλύτερη κατάσταση, είναι και αυτοί που θα παίξουν στο ΟΑΚΑ».

Για τον Μπενζιά: «Ο Μπενζιά ήταν έτοιμος και μπορεί να παίξει σε πάνω από μία θέση. Ο Μπρούνο είναι έτοιμος και περιμένει την ευκαιρία του, την οποία θα πάρει σύντομα. Ο Λοβέρα είναι ένα καθαρό ταλέντο και χρειάζεται να δουλέψει σε ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού του, αλλά να είστε σίγουροι ότι όταν τον δείτε να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα, θα καταλάβετε ότι πρόκειται για έναν μεγάλο παίκτη».

Για τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του: «Διαθέτουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα στο κέντρο. Ενα μείγμα έμπειρων και νεαρών. Ολο αυτό επηρεάζει την ποιότητα του παιχνιδιού μας και από αυτό κερδισμένη βγαίνει η ομάδα» και πρόσθεσε για το χαρακτηριστικά της ομάδας του. «Η αφοσίωση, η δέσμευση μέσα στο γήπεδο, είναι στοιχεία τα οποία βγαίνουν στην ομάδα. Με αυτό τον τρόπο συνάδει με τις απαιτήσεις του συλλόγου και είμαι χαρούμενος που βλέπω ανθρώπους μέσα στον Ολυμπιακό να δουλεύουν με αυτό τον τρόπο. Το γεγονός ότι όλοι δουλεύουμε με χαρά και με κίνητρο, μέσα σε ένα περιβάλλον υγιές, είναι κάτι πάρα πολύ ικανοποιητικό για εμάς».

Για ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αρη: «Δεν χρειάζεται να σκεφτούμε τι κάνουν οι άλλοι αντίπαλοι. Πρέπει να εξαρτόμαστε μόνο από το τι κάνουμε εμείς και από το δικό μας παιχνίδι».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις