Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Η ρεβάνς θα είναι διαφορετική”

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Η ρεβάνς θα είναι διαφορετική”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπέρνλι στο Καραϊσκάκης μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Πέδρο Μαρτίνς, υποστηρίζοντας πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμα. Αιχμές για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Την αντίθεσή του στις αποφάσεις του διαιτητή, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού επί της Μπέρνλι και παρά τη νίκη της ομάδας του με 3-1. Ο τεχνικός των Πειραιωτών, εξήγησε πως διαχειρίστηκε η ομάδα του τις διαιτητικές αποφάσεις και το γεγονός ότι το σκορ ήταν άδικα στο 1-1 στο ημίχρονο, ενώ μίλησε και για τη ρεβάνς της Αγγλίας.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία αγγλική ομάδα και αυτό από μόνο του σημαίνει θα ήταν δυνατή και οργανωμένη. Εμείς έπρεπε να ήμασταν πολύ προσεκτικοί. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά ένα πέναλτι δεν δόθηκε σε εμάς και μετά καταλογίστηκε ένα εναντίον μας και δεν προηγούμασταν στο ημίχρονο.

Βγήκαμε στο δεύτερο μισό με τη σκέψη να είμαστε συγκεντρωμένοι ψυχολογικά. Να έχουμε τον έλεγχο και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να ελέγξουμε τα λάθη μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Η ρεβάνς θα είναι διαφορετική. Η Μπέρνλι θα παίξει πιο άμεσο ποδόσφαιρο. Θα έχει περισσότερα κενά. Να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις της μετάβασης του παιχνιδιού».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις