Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Μαθαίνει αντίπαλο στους “32” του Europa League

Ολυμπιακός: Μαθαίνει αντίπαλο στους “32” του Europa League

Στη Νιόν της Ελβετίας στρέφεται το ενδιαφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των “32” για το Europa League, με τον Ολυμπιακό να περιμένει τον αντίπαλό του.

Η… καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπάει στη Νιόν της Ελβετίας, είναι όπου σήμερα το μεσημέρι (16.12.2019 / 14:00) είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την φάση των “32” του Europa League. Ο Ολυμπιακός θα μπει στην κληρωτίδα και θα μάθει τον αντίπαλό του στην φάση νοκ-άουτ της διοργάνωσης, επιδιώκοντας εκτός της δική του πρόκριση-διάκριση και την συλλογή βαθμών για την κατάταξη της Ελλάδας στην UEFA.

Ολυμπιακός: Έναν μήνα εκτός ο Γκιγέρμε! Τα παιχνίδια που θα χάσει

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο γκρουπ των αδυνάτων, μαζί με μαζί με ΑΠΟΕΛ, Άλκμααρ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κλουζ, Μπριζ, Κοπενγχάγη, Άιντραχρ Φρανκφούρτης, Χετάφε, Λουντογκόρετς, Ρέιντζερς, Ρόμα, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σπόρτιγνκ Λισαβόνας, Βόλφσμπουργκ, Γούλβς.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν… απέναντι τους (στο γκρουπ των ισχυρών) τους Άγιαξ, Άρσεναλ, Βασιλεία, Μπενφίκα, Μπράγκα, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Γκεντ, Ίντερ, Μπασάκσεχιρ, ΛΑΣΚ Λίντσερ, Μάλμε, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πόρτο, Σάλτσμπουργκ και Σεβίλλη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις