Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Μήνυμα στήριξης σε Φορτούνη! Η… επόμενη ημέρα

Ολυμπιακός: Μήνυμα στήριξης σε Φορτούνη! Η… επόμενη ημέρα
Intime

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Κώστας Φορτούνης στο φιλικό του Ολυμπιακού με το Αμβούργο θα τον κρατήσει για πολλούς μήνες εκτός δράσης. Το μήνυμα στήριξης των “ερυθρόλευκων” και οι επόμενες κινήσεις τους.

Ο Κώστας Φορτούνης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες. Η είδηση έπεσε σαν… κεραυνός στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αφού θα χάσει τον ηγέτη του σχεδόν για τη μισή αγωνιστική περίοδο.

Άπαντες στις τάξεις των “ερυθρολεύκων” βρίσκονται στο πλευρό του Φορτούνη (θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου), την ώρα που η ΠΑΕ έστειλε μήνυμα στήριξης προς τον παίκτη, με ανάρτηση της στα social media.

“Tα δύσκολα είναι για τους δυνατούς! Είμαστε όλοι δίπλα σου αρχηγέ και σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας!” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πλέον, οι άνθρωποι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός προσπαθούν να ξεπεράσουν το “σοκ” του τραυματισμού του Φορτούνη και -11 ημέρες πριν το ματς με την Πλζεν- να δουν πως θα κινηθούν.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα καλύψει το κενό του Έλληνα μέσου με την χρησιμοποίηση του Βαλμπουενά ή του Σουντανί. Το διάστημα αποχής του όμως θα είναι μεγάλο, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα υπάρχει κίνβηση για απόκτηση επιτελικού μέσου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις