Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μιράντα: “Μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες στην Ελλάδα”

Ολυμπιακός – Μιράντα: “Μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες στην Ελλάδα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα σερί σημαντικών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά ο Μιράντα δήλωσε σίγουρος για την ετοιμότητα της ομάδας του, υποστηρίζοντας ότι ειδικά στις εγχώριες αναμετρήσεις, μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε.

Για το δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά και το πρόγραμμα “φωτιά” του Φεβρουαρίου, μίλησε στη Nova, ο Μιράντα, ο οποίος και εμφανίστηκε βέβαιος για τη δυναμική της ομάδας, αλλά και την κατάστασή της, ενόψει των συνεχόμενων αγώνων στις τρεις διοργανώσεις.

Οι δηλώσεις του Μιράντα

«Δουλεύουμε πάρα πολύ καθημερινά. Η ομάδα είναι πάρα πολύ δεμένη. Γνωριζόμαστε πια πολύ καλά μεταξύ μας. Έτσι, δεν έχει καμία σημασία αν θα είναι ένδεκα ίδιοι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα ή ένδεκα καινούργιοι. Όλοι νιώθουμε αυτοπεποίθηση και αυτό είναι που χρειάζεται κάθε παίκτης για να μπορέσει να αποδώσει».

Για τον εσωτερικό ανταγωνισμό στο ρόστερ: «Είναι ένας υγιής ανταγωνισμός. Όλοι οι παίκτες αισθανόμαστε πολύ καλά με αυτό. Νιώθουμε την εμπιστοσύνη του προπονητή και έχουμε αυτοπεποίθηση. Κάθε παίκτης είναι έτοιμος να δώσει την απάντησή του όταν ο προπονητής αποφασίσει να τον επιλέξει».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Θα είναι ένας ακόμη δύσκολος αγώνας. Στο ελληνικό πρωτάθλημα όλοι οι εκτός έδρας αγώνες είναι δύσκολοι, είτε επειδή ο αγωνιστικός χώρος είναι δύσκολος, είτε γιατί ο αντίπαλος είναι δύσκολη ομάδα, είτε επειδή υπάρχουν δυσκολίες με τους φιλάθλους των αντιπάλων μας. Όμως, εμείς είμαστε Ολυμπιακός και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά μας και ένα καλό και ποιοτικό παιχνίδι, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Νομίζω πως είναι μία σταθερή ομάδα. Έχουν καλή ομάδα. Κάνουν καλές επιθέσεις και αμύνονται καλά. Το κλειδί του αγώνα είναι να είμαστε ο εαυτός μας και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Αν παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Φυσικά γνωρίζουμε πως ο Αστέρας είναι επικίνδυνος. Αλλά έχουμε την ποιότητα για να φθάσουμε στη νίκη. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα και να σκοράρουμε νωρίς».

Για το Κύπελλο Ελλάδας και τη Λαμία: «Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή η συγκέντρωσή μας βρίσκεται μόνο στο παιχνίδι με τον Αστέρα, γιατί όπως όλοι ξέρουμε, ο πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, ώστε στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές. Φυσικά μας ενδιαφέρει και το κύπελλο. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να χάσουμε την συγκέντρωσή μας στο πρωτάθλημα και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε».

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα του Φεβρουαρίου: «Όλοι μέσα στην ομάδα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Ξέρουμε πως ο Φεβρουάριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας με πολλές απαιτήσεις. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να έχουμε υποχρεώσεις κάθε Τετάρτη και κάθε Σαββατοκύριακο. Είμαστε όλοι πανέτοιμοι. Έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Και νιώθουμε αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις