Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Οι επιλογές του Μαρτίνς! – video

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Οι επιλογές του Μαρτίνς! – video
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους “Βαυαρούς” στο “Καραϊσκάκης”!

Με τους νεαρούς Καραργύρη, Ξενιτίδη και χωρίς τους τραυματίες Τοροσίδη – Βαλμπουενά και τον τιμωρημένο Μπενζιά, η αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των “ερυθρολεύκων” επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές και ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, με Ελ Αραμπί, Καμαρά και Μεριά να διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τρίτης (COSMOTE2 HD, 22:00, LIVE από το Newsit.gr) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League, καταλήγοντας στην παρακάτω αποστολή:

Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ξενιτίδης, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

LIVE – Τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν το ματς με την Μπάγερν Μονάχου! / LIVE – Last training session ahead of FC Bayern München!#Olympiacos #OLYFCB #FCBayern #UCL #Football #Training

Gepostet von Olympiacos FC am Montag, 21. Oktober 2019

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις