Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Για το… θαύμα κόντρα σε Βαλβέρδε και Μέσι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στο “Γ. Καραϊσκάκης” σαν αντίπαλος και ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, γα την 4η αγωνιστική του Champions League (21:45, NewsIt.gr, COSMOTE SPORT2HD).

Είναι η αναμέτρηση που όλοι στον Ολυμπιακό περίμεναν από την ολοκλήρωση των φετινών ομίλων του Champions League.

Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται την Μπαρτσελόνα στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς όπου τα… φώτα θα πέσουν πάνω στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα, Βαλβέρδε: «Είμαι συγκινημένος που επιστρέφω»

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού επιστρέφει σαν αντίπαλος στο Φάληρο, αλλά μόνο τέτοια αντιμετώπιση δεν θα έχει από τον κόσμο του τον αγάπησε.

Στον αγωνιστικό χώρο του “Γ. Καραϊσκάκης” θα βρεθεί για πρώτη φορά και ο εκ των κορυφαίων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, κάτι που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή την αποψινή βραδιά.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/925269578443304960

Τα σχέδια του Λεμονή

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου του στο Champions league χωρίς να έχει συγκεντρώσει ακόμα βαθμό, και απόψε θα προσπαθήσει αυτό που λίγες ομάδες έχουν καταφέρει. Να κάνει το.. θαύμα κόντρα στην Μπαρτσελό και να πάρει βαθμό ή βαθμούς, που θα του δώσουν το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση στην άλλη φάση του Europa League.

Το… αυτί των Πειραιωτών θα είναι στην Πορτογαλία, εκεί όπου θα ελπίζουν σε ήττα της Σπόρτινγκ από τη Γιουβέντους.

Το κλίμα θα μπορούσε να είναι πιο… γιορτινό, αν οι “ερυθρόλευκοι” είχαν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και δεν είχαν ηττηθεί στο ελληνικό clasico από τον Παναθηναϊκό.

Ο Τάκης Λεμονής πάντως αφήνει τα πάντα στην άκρη και θα προσπαθήσει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με έναν τρόπο που η ομάδα θα φύγει τουλάχιστον… ατσαλάκωτη από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ο Λεμονής είπε τη… μεγάλη αλήθεια!

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με ένα παρόμοιο τρόπο, με αυτόν που την έστησε στο “Καμπ Νου”. Ο μοναδικός διαθέσιμος φορ είναι ο Τζούρτζεβιτς, αλλά φαίνεται πως θα βρεθεί στον πάγκο και θα προτιμηθεί στην κορυφή της επίθεσης ο Φορτούνης.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Αποστολή χωρίς Εμενίκε! Η τελευταία «ερυθρόλευκη» προπόνηση [vid]

Παράλληλα, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει και τον φορμαρισμένο Σισέ, που δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Προτό, Ομάρ, Μποτία, Ένγκλες, Φιγκέιρας, Ρομαό, Οφόε, Ζιλέ, Καρσελά, Ανδρούτσος, Φορτούνης

Όσον αφορά την Μπαρτσελόνα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ήρθε στην Αθήνα χωρίς τον Ζεράρ Πικέ (αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς), ενώ αμφίβολος είναι και ο Μαστσεράνο λόγω γρίπης.

https://www.instagram.com/p/Ba4hl9FHhvE/?taken-by=fcbarcelona

Η πιθανή ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα

Τερ Στέγκεν, Ουμτιτί, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Σεμέδο, Μπούσκετς, Παουλίνιο, Αντρέ Γκόμες, Ράκιτιτς, Μέσι, Σουάρες, Ντεουλοφέου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις