Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπέρνλι – Ολυμπιακός: Προκρίνονται στο Europa League και γράφουν ιστορία οι Πειραιώτες!

Μπέρνλι – Ολυμπιακός: Προκρίνονται στο Europa League και γράφουν ιστορία οι Πειραιώτες!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την πρώτη του πρόκριση επί αγγλικής ομάδας σε νοκ άουτ αγώνες θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς συγκρούεται με την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ», στον επαναληπτικό του 3-1 του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε ( (21:45, Cosmote 1, newsIt.gr) τη Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ», στη ρεβάνς του 3-1 του “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι “ερυθρόλευκοι” θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το προβάδισμα που πήραν στο Φάληρο και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει, μάλιστα, την ευκαιρία να γράψει ιστορία, πετυχαίνοντας την πρώτη πρόκριση επί αγγλικής ομάδας σε νοκ άουτ αγώνες.

Ο Ολυμπιακός μόνο εύκολο έργο δεν έχει, μιας και θα συγκρουστεί με μία αγγλική ομάδα που θα κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της την ανατροπή.

“Δεν είμαστε φαβορί, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα σε μια δυνατή έδρα. Τερμάτισε έβδομη στην Premier League και αυτό δείχνει την αξία της. Ήρθαμε για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη σοβαρότητα που ξέρουμε. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά έχουμε τον τρόπο να φτάσουμε στο στόχο μας”, δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη χθεσινή (29/8) συνέντευξη Τύπου.

Τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, την οποία παρέταξε κόντρα στην Μπέρνλι στο πρώτο παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιαννιώτης, ο οποίος θα έχει μπροστά τους Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τους Χριστοδουλόπουλο και Ποντένσε να καλύπτουν τα δύο άκρα. Ο Κώστας Φορτούνης θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Γκερέρο, ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Μεριά, Σισέ, Τοροσίδης, Νάτχο, Γκιγέρμε, Φετφατζίδης, Βρουσάι, Ανσαριφάρντ και Χασάν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις