Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπέρνλι, Χριστοδουλόπουλος: “Νομίζω ότι έχω άλλο ένα γκολ”

Ολυμπιακός – Μπέρνλι, Χριστοδουλόπουλος: “Νομίζω ότι έχω άλλο ένα γκολ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φυλάει ένα γκολ και για την Μπέρνλι. Ο άσος του Ολυμπιακού δήλωσε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει του αγώνα των Πειραιωτών με τους Άγγλους στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει πραγματοποιήσει τρομερό ξεκίνημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Έλληνας άσος δεν σταματάει να βρίσκει δίχτυα και το ίδιο θα επιχειρήσει να κάνει και κόντρα στην Μπέρνλι.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για το αυριανό (23/8, 21:00) πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών με την αγγλική ομάδα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για τα πλέι οφ του Europa League.

«Αναλύοντας τον αντίπαλο έχουμε δει ότι πρέπει να έχουμε υπομονή στο επιθετικό μας παιχνίδι, γιατί έχουν καλά κορμιά, κλείνουν καλά τους χώρους και θα πρέπει κυκλοφορώντας την μπάλα να βρούμε την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Για το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου με βάση την κίνηση των εισιτηρίων: «Είναι θέμα συζήτησης καθημερινά στου Ρέντη η διάθεση του κόσμου. Ακόμη κι αν δεν το διαβάζουμε κάπου, ρωτάμε τους υπεύθυνους. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για μας ο κόσμος μας. Έχουμε αρχίσει καλά και αυτό έχει παίξει το ρόλο του. Αρκεί μια σπίθα για να ανάψει φωτιά. Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο ‘ελάτε να είμαστε ένα, φορέστε την ερυθρόλευκη, να είμαστε ένα».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να βρει δίχτυα και την Πέμπτη (23/8): «Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι γκολ. Μου αρέσει να κρατώ χαμηλό προφίλ. Όταν κάτι μου πάει καλά, κλείνομαι λίγο στον εαυτό μου για να μου πάει ακόμη καλύτερα. Νιώθω πολύ καλά την τελευταία εβδομάδα και νομίζω ότι έχω άλλο ένα γκολ»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις