Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπέτις: Να μπει με το… δεξί στο Europa League

Ολυμπιακός – Μπέτις: Να μπει με το… δεξί στο Europa League

Μια πολύ σημαντική αναμέτρηση δίνει απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στη Μπέτις, για την πρώτη αγωνιστική του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη, αφού γνωρίζουν πως η ισπανική ομάδα μαζί με τη Μίλαν θα είναι οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να τον εμποδίσουν να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1042671526800240640

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί», κάτι που έχει να πετύχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση από το 2014, όταν και επικράτησαν με 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι πρεμιέρες δεν είναι το δυνατό σημείο των «ερυθρόλευκων», καθώς μετράνε 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Απέναντι σε ισπανικές ομάδες, ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί στην πρεμιέρα ομίλων έξι φορές μετρώντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί τρεις φορές. Αξιοσημείωτο το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης το 1999 όταν και ήρθε ισόπαλος με 3-3!

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι γεμάτο, μιας και έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια. Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο  Μαρτίνς προβληματίζεται για την 11άδα, καθώς, όπως δήλωσε και ο ίδιος, αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1042488495263166467

Ο Ελαμπντελαουί ταλαιπωρείται τις τελευταίες ώρες από ίωση και σε περίπτωση που μείνει εκτός, τη θέση του θα πάρει ο Τοροσίδης. Ακόμη μια θέση που είναι «ανοιχτή» είναι αυτή στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς Μπουχαλάκης και Νάτχο διεκδικούν μία θέση δίπλα στον Καμαρά.

Πιθανή ενδεκάδα: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Γκερέρο, Φορτούνης, Χασάν.

Ο 48χρονος Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι. Βοηθοί του: Μάρτσιν Μπόνιεκ και Νταβίντ Ιγκόρ Γκόλιες. Επιπρόσθετοι: Μπαρτόζ Φρανκόφσκι και Ζμπόγκνιεφ Ντομπρίνιν. Τέταρτος: Κριστόφ Μίρμους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις