Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Νέα ήττα για Ριέκα πριν το “Γ. Καραϊσκάκης”

Ολυμπιακός: Νέα ήττα για Ριέκα πριν το “Γ. Καραϊσκάκης”
ΑΠΕ

Δεύτερη σερί ήττα για τη Ριέκα στο πρωτάθλημα Κροατίας, αυτή την φορά εντός έδρας από την πρωτοπόρο, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Champions League.

Νέα ήττα για τη Ριέκα στο πρωτάθλημα της Κροατίας, πέντε ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Champions League.

Μετά το 0-1 από την Όσιγιεκ, η ομάδα του Ματίας Κεκ, δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ούτε στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, αφού ηττήθηκε με 0-2 στο στάδιο “HNΚ” από την Ντιναμό. Και τα δυο γκολ για τους νικητές -ολοκλήρωσαν το μετς με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Λέτσιακς (59΄) με δεύτερη κίτρινη κάρτα- πέτυχε ο Τζούνιορ Φερνάντες (12΄και 40΄ πέναλτι).

https://www.youtube.com/watch?v=3T0x2as23PE

https://www.youtube.com/watch?v=NOc5e6M07Fs

Έτσι, μετά από 5 ματς πρωταθλήματος η Ριέκα βρίσκεται στους 9 βαθμούς (3 νίκες), ενώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανέβηκε στους 13 και παραμένει στην κορυφή.

Η ενδεκάδα της Ριέκα: Σλούγκα, Μπράνταριτς, Έλεζ, Γκόργκον, Γέλιτς (81΄ Κρνιτς), Κβρζιτς, Μάρτιτς (64΄ Χέμπερ), Ματέι (88΄ Αζάγι), Μίσιτς, Ζούπαριτς, Ζούτα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις