Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Νέα “μυθεύματα” για Νασρί

Νασρί
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Σαμίρ Νασρί έμεινε ελεύθερος από την Αντάλιασπορ και ξένο δημοσίευμα τον εμπλέκει με τον Ολυμπιακό. Διάψευση από τον Κώστα Καραπαπά.

Το “Football Transfer Market” -μέσω των λογαριασμών που διατηρεί σε twitter και instagram- αναφέρει πως υπάρχει επικείμενη συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον ατζέντη του Νασρί.

“Ο Νασρί έμεινε ελεύθερος από την Αντάλιασπορ. Ο Ολυμπιακός έχει συνάντηση σήμερα το βράδυ με τον ατζέντη του. Έπειτα από τις αρνητικές απαντήσεις των Μπεν Αρφά και Μπαλοτέλι, ο νέος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Νασρί», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

https://twitter.com/Ontime_transfer/status/958751034377203713

https://www.instagram.com/p/BenzWONBkGt/?taken-by=ontimetransfers

Η διάψευση ήρθε από τον υπεύθυνο επικοινωνία της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά. “Μόνο κακό κάνουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όσοι γράφουν και αναμεταδίδουν παραμύθια τύπου Ντεουλοφέου και Νασρί…”, έγραψε σε ποστάρισμά του.

Μάλιστα, ο κ. Καραπαπάς τοποθετήθηκε -με σχόλιο του- και στο ενδεχόμενο ενίσχυσης του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας πως γίνονται κάποιες επαφές και τονίζοντας πως δεν θα υπάρξει κοροϊδία προς τον κόσμο με “σενάρια” τύπου “Νασρί”.

“Ρε παιδιά στις 12:00 τελειώνουν οι μεταγραφές, γίνονται κάποιες επαφές θα δούμε. Αλλά δε θα κοροιδεύουμε τον κόσμο να λέμε ότι θα πάρουμε τον ΝΑΣΡΙ. Η Υπέρβαση έγινε αυτό το Γενάρη. Ξεκαθάρισα το θέμα Νασρί απλώς και τα άλλα τα μυθεύματα περί Ντεολοφέου που έπρεπε να το κάνουμε και πιο νωρίς αλλά αφού πήγε σε ομάδα ο άνθρωπος δεν πίστευα ότι θα συνεχίσουν τα παραμύθια”.

Σε άλλο του σχόλιο του, ανέφερε πως έρχονται αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ των “ερυθρόλευκων”. “Και επειδή εδώ έχει δουλειά ακόμα με αποχωρήσεις σας καληνυχτίζω…”, τόνισε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις