Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Μιραλάς! Βασικός με Πλατανιά

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Μιραλάς! Βασικός με Πλατανιά

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας επικρατήσει του Πλατανιά στα Χανιά με 2-0, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Ο σημερινός (15:00) επαναληπτικός αγώνας είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, ωστόσο οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν αρκετούς λόγους να πάνε στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το μεσημέρι τον Πλατανιά, με τον Όσκαρ Γκαρθία να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας και τους Κέβιν Μιραλάς και Εχσάν Χατζισαφί να κάνουν το ντεμπούτο τους στο παιχνίδι με τους Κρητικούς. Ο Βέλγος επιθετικός αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, όπως κι ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια, τους Σισέ και Νικολάου στο κέντρο της άμυνας και τους Ελαμπντελαουί και Χατζισαφή στα δύο άκρα της άμυνας. Οι Ζιλέ και Μάρτινς θα βρίσκονται στον άξονα, με τους Ανδρούτσο και Σεμπά να είναι οι εξτρέμ. Δεκάρι ο Μιραλάς και μπροστά του ο Τζούρτζεβιτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Χουτεσιώτης, Προτό, Σκαφίδας, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Βούκοβιτς, Νικολάου, Σισέ, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ταχτσίδης, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Σεμπά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις