Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου 2-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Έμφραγμα” στο 89′

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου 2-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Έμφραγμα” στο 89′
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Ντιναμό Κιέβου στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
Ο Βέρμπιτς “σόκαρε” τους Πειραιώτες στο 89′ κι έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Ουκρανούς για πρόκριση στους “16” του Europa League.
Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Πέμπτη στην Ουκρανία, όπου και θα κριθεί το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Γκολάρα ο Ζιλ Ντίας.

Ο Ολυμπιακός είχε δύο πρόσωπα στο πρώτο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, «πλήρωσε» το κακό του δεύτερο ημίχρονο και αναδείχθηκε ισόπαλος, 2-2, με την Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη, για τους «32» του Europa League.

Χάρη στο καλό του πρώτο 45λεπτο προηγήθηκε με 2-1 των Ουκρανών (9΄ Χασάν, 40΄ Ντίας), ωστόσο, η ομάδα του Χάτσκεβιτς βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει, αρχικά με τον Μπουγιάλσκι στο 27΄ και στο 89΄ με τον Βέρμπιτς. Πλέον, οι Ουκρανοί έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση, καθώς η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Κίεβο στις 21 Φεβρουαρίου.

Το LIVE του Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου από το newsit.gr

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Καμαρά, Φορτούνης (69΄ Νάτχο), Γκιλέρμε, Χασάν, Μεριά, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Ντίας (86΄ Μασούρας), Ποντένσε (81΄ Χριστοδουλόπουλος), Σισέ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς): Μπόικο, Βέρμπιτς, Σεπέλιεφ, Σολ (83΄ Ρούσιν), Σαπαρένκο (83΄ Γκαρμάς), Τσιγκάνκοφ, Μικολένκο, Μπούρντα, Μπουγιάλσκι, Σαμπάνοφ, Κετζιόρα 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις