Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Μονόδρομος η νίκη!

Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Μονόδρομος η νίκη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντουντελάνζ στο “Γ. Καραϊσκάκης” (22:00, NewsIt.gr, Cosmote Sport 3) και θέλει να… δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να κρατήσει… ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Το… καθήκον του απέναντι στην Ντουντελάνζ καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός απόψε στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους “ερυθρόλευκους” προκειμένου να “καθαρίσουν” την ομάδα από το Λουξεμβούργο και να τα δώσουν όλα τις δυο τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων του Europa League κόντρα σε Μπέτις και Μίλαν για να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Την ίδια στιγμή, οι Πειραιώτες περιμένουν ένα… βολικό αποτέλεσμα στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν”, στην αναμέτρηση της Μπέτις με τη Μίλαν (7 βαθμούς οι Ισπανοί, 6 οι Ιταλοί και 4 η ελληνική ομάδα).

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1060443027540504576

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει -και πάλι- σε πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού, σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Άρη. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιαννιώτης, ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν Τοροσίδη, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Νάτχο και ο Καμαρά, ενώ οι Ποντένσε και Ναουέλ θα βρεθούν στις πτέρυγες. Ρόλο οργανωτή θα πάρει ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο Χριστοδουλόπουλος.

Την “ερυθρόλευκη” αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σα, Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης, Τουρέ και Χασάν. Εκτός έμειναν οι Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Γκιγέρμε, αφού στη… γωνία υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πετρ Αντερλεάνου από την Τσεχία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ίβο Νάντβορνικ και Γίρι Μόλατεκ. Επιπρόσθετοι οι Ζμπίνεκ Πρόσκε και Κάρελ Χρούμπες, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Τσέχος Πετρ Μπλαζέι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις