Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ντουρμισάι: “Να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια με την Πλζεν”

Ολυμπιακός – Ντουρμισάι: “Να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια με την Πλζεν”

Ο Φιορίν Ντουρμισάι μίλησε για το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο φιλικό (1-1) με την Πογκόν, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στις αναμετρήσεις με την Πλζεν στα προκριματικά του Champions League.

Τη χαρά του για το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Φιορίν Ντουρμισάι.

«Είμαι ευτυχισμένος που έκανα την πρώτη μου συμμετοχή έστω σε φιλικό της προετοιμασίας. Ευελπιστώ να κάνω και το επίσημο μου ντεμπούτο. Είμαι επίσης ευτυχισμένος γιατί στην ομάδα υπάρχει ένα ωραίο κλίμα με τους συμπαίκτες μέσα στα αποδυτήρια. Και γενικά ευελπιστώ ότι θα πάμε καλά μέσα στη χρονιά», τόνισε στο Olympiacos TV.

Όσον αφορά το φιλικό ματς με τους Πολωνούς, σχολίασε: «Είμαστε στην προετοιμασία ακόμα, αλλά είμαστε και Ολυμπιακός. Και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε. Δεν το καταφέραμε με την Πογκόν, αλλά θα δούμε τα λάθη μας. Θα τα διορθώσουμε τώρα που είναι νωρίς για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους αγώνες με την Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League: «Ευελπιστούμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια με την Πλζεν. Γνωρίζουμε ότι είναι μία καλή ομάδα. Αλλά εξίσου καλοί είμαστε και εμείς».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις