Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Ενγκελς… πιάνει πιο γρήγορα δουλειά!

Ολυμπιακός: Ο Ενγκελς… πιάνει πιο γρήγορα δουλειά!

Η ώρα για να αναλάβει δράση η ακριβότερη μεταγραφή του Ολυμπιακού επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη έφτασε.

Αν και ο Μπέσνικ Χάσι υπολόγιζε να χρησιμοποιήσει αργότερα τον Μπιορν Ένγκελς, καθώς εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα, ωστόσο ο τραυματισμός του Γιάγκος Βούκοβιτς, άλλαξε τα δεδομένα και πλέον ο Βέλγος άσος καλείται να σηκώσει το βάρος στο κέντρο της άμυνας.

Ο Σέρβος αμυντικός επέστρεψε τραυματίας από το ματς της Εθνικής ομάδας του με την Ιρλανδία και η θλάση θα τον αφήσει εκτός από τα επόμενα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων είναι το μεθαυριανό με την Ξάνθη στα Πηγάδια και της ερχόμενης Τρίτης με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα του Champions League.

Ο Αλμπέρτο Μποτία δεν έχει αποθεραπευθεί πλήρως, ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν ανήει πλέον στην ομάδα κι έτσι οι λύσεις για το κέντρο της άμυνας περιορίζονται στον Ρομαό, τον Ένγκελς και τον Νικολάου. Οι δύο πρώτοι θα αποτελέσουν το δίδυμο στα ματς που ακολουθούν, ενώ στη συνέχεια που είναι η διπλή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αναμένεται να έχει αποθεραπευθεί και είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί ο Μποτία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις