Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Οφόε: “Να τον πληρώνει ο Ολυμπιακός για να παίζει στη Λέγκια”

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinisi

Ο Οτζίτζα Οφόε βρίσκεται εκτός ομάδας στον Ολυμπιακό και σενάρια από την Πολωνία τον θέλουν να επιστρέφει στη Λέγκια Βαρσοβίας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να συνεχίζει να πληρώνει μέρος του συμβολαίου του.

Ο Ολυμπιακός με απόφαση του ιδιοκτήτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει “τελειώσει” από την ομάδα τον Οτζίτζα Οφόε και το γεγονός φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει ελπίδες στην Πολωνία, για επιστροφή του στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Η πολωνική ιστοσελίδα futbol.pl αναφέρει ότι στην πολωνική ομάδα έχουν ενημερωθεί πλήρως για τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό και θέλουν να τις εκμεταλλευτούν, αποκτώντας τον Βέλγο ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού. Το δημοσίευμα γράφει μάλιστα ότι επειδή η διοίκηση της Λέγκια δεν είναι σε θέση να καλύψει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό, θεωρεί ότι μπορεί να βρει την άκρη με τους “ερυθρόλευκους”, ώστε να πληρώνει η ελληνική ομάδα μέρος του συμβολαίου.

Κάτι τέτοιο πάντως, μοιάζει ιδιαίτερα απίθανο με βάση τη μέχρι σήμερα λογική του Ολυμπιακού επί Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι Πειραιώτες δεν συνηθίζουν να “χάνουν” λεφτά από παίκτες, πόσω μάλλον από βασικούς, όπως  ο Οφόε για τον οποίο είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον και από τους “μεγάλους” του Βελγίου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις