Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι φήμες για Μιραλάς – Τοροσίδη και η “ερυθρόλευκη” θέση

Ολυμπιακός - Μιραλάς - Τοροσίδης
ΦΩΤΟ Reuters

Μπορεί να απέχουμε κάτι λιγότερο από 2 μήνες από την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά τα πρώτα “σενάρια” για ενίσχυση του Ολυμπιακού ήδη έκαναν την εμφάνιση τους.

Οι πρώτες μετεγγραφικές φήμες για τον Ολυμπιακό έκαναν την εμφάνιση τους και αφορούν τους Κέβιν Μιραλάς και Βασίλη Τοροσίδη.

Το επεισόδιο που είχε ο Κέβιν Μιραλάς με τον υπηρεσιακό προπονητή της Έβερτον φαίνεται πως ήταν αρκετό για να επαναφέρει τις φήμες -από ξένα ΜΜΕ- που τον θέλουν να επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Άξιο αναφοράς, πως το “Sports Illustrated” αναφέρει: “Με τον Ιανουάριο να πλησιάζει, πολλοί αναμένουν ότι ο Μιραλάς θα προσπαθήσει να πιέσει για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό”.

Την ίδια ώρα, το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Ολυμπιακού στο δεξιό άκρο της άμυνας του, φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Φιγκέιρας δεν ικανοποιεί, ο Ελαμπντελαουί έχει πεσμένη απόδοση κι έτσι οι φήμες για την επιστροφή του Τοροσίδη… κυκλοφόρησαν.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός πάντως προσπαθούν να βάλουν ένα “φρένο” στην μετεγγραφολογία και αναφέρουν πως “… οι μεταγραφές είναι τον Ιανουάριο και τώρα είμαστε Αρχές Νοέμβρη, αυτό τα λέει όλα…”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις