Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται το deal για Ποντένσε! Στην έξοδο ο Μπενζιά – Αναμονή για Τσιμίκα

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται το deal για Ποντένσε! Στην έξοδο ο Μπενζιά – Αναμονή για Τσιμίκα
ΦΩΤΟ Intime

Σε μετεγγραφικό “πυρετό”, όσον αφορά δικούς του παίκτες, βρίσκεται ο Ολυμπιακός καθώς οι διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς για τον Ποντένσε συνεχίζονται και μέχρι αύριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία και ο Πορτογάλος θα πάρει το δρόμο για το Νησί. Από εκεί και πέρα υπάρχουν επαφές με τη Λιλ για να διακοπέι ο Δανεισμός του Μπενζιά, ενώ στασιμότητα επικρατεί στο θέμα του Τσιμίκα.

O Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Γουλβς για την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε, καθώς χθες συνεχίστηκαν σχεδόν όλη την ημέρα οι επαφές με τον αγγλικό σύλλογο. Δεν έχουν ρυθμιστεί ακόμα όλα τα ζητήματα για την μετεγγραφή Πορτογάλου εξτρέμ, αλλά αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο ο Ποντένσε να μετακομίσει στο Νησί. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με αυτή την περίπτωση τότε ο Ολυμπιακός θα εξετάσει το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη ή κάλυψης του κενούς από τα μέσα.

Παράλληλα, λεπτομέρειες απομένουν για να διακοπεί ο δανεισμός του Γιασίν Μπενζιά από την Λιλ στον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο παίκτης απλώς περιμένει το τελικό “οκ” για να πάει στη Ντιζόν, με την οποία έχει ήδη δώσει τα χέρια.

Στο τελευταίο ανοιχτό μέτωπο που… καίει, στάσιμη παραμένει η υπόθεση του Κώστα Τσιμίκα. Ο Ολυμπιακός δεν πέφτει κάτω από τα 20 εκατ. ευρώ για την πώληση του διεθνούς αριστερού  μπακ, με τη Νάπολι να θέλει μεν τον παίκτη αλλά να μη δείχνει πρόθυμη να βάλει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις