Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Όχι» σε 8 εκατ. για Γκιγέρμε! Η Άρσεναλ εξετάζει Καμαρά

Γκιγέρμε

Ο Ολυμπιακός είχε μια θεαματική σεζόν, μέχρι τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Αρκετοί παίκτες του μπήκαν στο στόχαστρο ξένων ομάδων…

Αρνητική απάντηση σε πρόταση από ομάδα της Κίνας, για την πώληση του Γκιγέρμε, φαίνεται πως έδωσε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή».

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ έκανε λόγο για πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία του Ολυμπιακού, για τον 29χρονο Βραζιλιάνο μέσο, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν αρνητική απάντηση. Στον Γκιγέρμε οι Κινέζοι έδιναν 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του ένα από τα βασικά «γρανάζια» της… μηχανής του και μόλις οι συνθήκες –με τον κορονοϊό- το επιτρέψουν, αναμένεται να κάνει επαφές για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2021.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγος για ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Μαντί Καμαρά. Πέρα από τον μέσο του Ολυμπιακού, οι «κανονιέρηδες» έχουν στη λίστα τους και τα ονόματα των Ιβάν Ράκιτιτς της Μπαρτσελόνα (πρώτη επιλογή) και τον Τόμας Πάρτεϊ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Πειραιώτες φέρονται να τον κοστολογούν με περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ τον διεθνή μέσος από την Παπούα Γουϊνέα, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει και τις Γουλβς, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις