Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πάει για άλλες πέντε μετεγγραφές!

Ολυμπιακός: Πάει για άλλες πέντε μετεγγραφές!

Το πλάνο δημιουργίας του Ολυμπιακού της νέας σεζόν φαίνεται πως περιλαμβάνει άλλες πέντε μετεγγραφές. Την ίδια ώρα, αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις…

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο “Κόκκινος Πρωταθλητής”, ο σχεδιασμός του Πέδρο Μαρτίνς περιλαμβάνει την απόκτηση πέντε “ενδεκαδάτων” παικτών για τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς θέλει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, δύο κεντρικών χαφ (εξάρι και οκτάρι), ενός ακραίου κυνηγού κι ενός κεντρικού επιθετικού. Δεν αποκλείεται όμως ο Ολυμπιακός να κινηθεί και για την απόκτηση κάποιου έμπειρου τερματοφύλακα, που θα βρεθεί πίσω από τον Γιαννιώτη.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις στους “ερυθρόλευκους”, αφού ο Μαρτίνς φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του Ολυμπιακού, πως θέλει να δουλέψει με 25 ποδοσφαιριστές τη νέα σεζόν.

Ο πρώτος στη σχετική λίστα του Πορτογάλου τεχνικού θα είναι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, αναμένεται να ακολουθήσει ο Φελίπε Πάρντο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει αποχώρηση αμυντικού, σε περίπτωση απόκτησης του Μιράντα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις