Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Ανέβηκε δεύτερος! Έχασε ένα “τσουβάλι” γκολ

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Ανέβηκε δεύτερος! Έχασε ένα “τσουβάλι” γκολ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναιτωλικό (τότε πέτυχε και τα δύο του γκολ) και τελικά πήρε τη νίκη με 2-1, που τον έφερε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα πόντο περισσότερο από τον Ατρόμητο. Για μια ακόμα φορά οι Αγρινιώτες δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ αγωνίστηκαν από το 53′ με δέκα παίκτες. Πολλές χαμένες ευκαιρίες οι “ερυθρόλευκοι”, που στην επανάληψη έδειξαν σημάδια… χαλάρωσης. Από θέση οφσάιντ ξεκίνησε το δεύτερο τέρμα των Πειραιωτών.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού για τη 12η αγωνιστική της Superleague. Οι Ποντένσε (11′), Γκερέρο (25′) σκόραραν για την ομάδα του Μαρτίνς, που έπιασε τρομερή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο. Έδειξαν.. χαλάρωση στην επανάληψη οι “ερυθρόλευκοι” που έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ (20 συνολικά, από τις οποίες οι 15 στο τέρμα).

Δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ο Καμαρά μείωσε στο 2-1 (70′), στη μοναδική τελική του Παναιτωλικού στο δεύτερο ημίχρονο!  Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χαντάκια στο 53′.

Το παιχνίδι…

Η αναμέτρηση είχε από τα πρώτα της λεπτά μια… αναμενόμενη εικόνα. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και ο Παναιτωλικός αμύνθηκε, κοιτάζοντας να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις. Ο Ποντένσε πήρε πολλές προσπάθειες από τη δεξιά πλευρά και στο 11′ είδε την τύχη να του χαμογελά. Ο Πορτογάλος βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Άργκους, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 1-0.

https://twitter.com/Super_League_GR/status/1069651955772022785

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και να κερδίσει μέτρα προς την περιοχή του Σα (μπλόκαρε εύκολα το μακρινό σουτ του Μοράρ στο 16′) αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Στο 27′ ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ με γέμισμα στην περιοχή, ο Βούκοβιτς πήρε την κεφαλιά και “σέρβιρε” στον Γκερέρο, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ο αμυντικός των Πειραιωτών φάνηκε να είναι -ελάχιστα- σε θέση οφσάιντ στην κεφαλιά που έκανε.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1069658120371273734

Ο Παναιτωλικός έδειξε ένα πιο ζωηρό πρόσωπο στην αρχή της επανάληψης, αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο 53′ όταν ο Χαντάκιας είδε την 2η κίτρινη κάρτα κι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και την πίεση που ασκούσε ο Ολυμπιακός, οι παίκτες του Δέλλα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 70′ δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο ο Καμαρά με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια έκανε το 2-1 κι έδωσε άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός κυνήγησε και το τρίτο γκολ, χωρίς όμως να ρισκάρει να αφήσει κενά στην άμυνα. Η μεγάλη φάση στα τελευταία λεπτά δεν ήρθε και οι “ερυθρόλευκοι” πήραν τη νίκη.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις