Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: “Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι των Νέων!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: “Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι των Νέων!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για το πρωτάθλημα της Superleague Κ19. Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν των “πράσινων” με 3-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με ανατροπή του Παναθηναϊκού με 3-1 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο ντέρμπι των Νέων για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague Κ19.

Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ζερβόπουλο με κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Αθανασακόπουλος. Ωστόσο, οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας στη νίκη.

Στο 59ο λεπτό ο Ξενιτίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1). Στο 69ο λεπτό ο Ξενιτίδης, και πάλι, έδωσε το προβάδισμα (2-1) στον Ολυμπιακό, ενώ το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό με τον Μαρτίνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τσάβος, Ράμα, Πέιος (81′ Γκοτζαμανίδης), Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Μαρίνος (82′ Γλυνός), Βοΐλης, Μπουλάρι (60′ Σουρλής).

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παπαθανασίου, Παρασκευόπουλος (60′ Μανιδάκης), Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (81′ Σαντικάι), Καλομοίρης (46′ Παπαδόπουλος), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις