Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – “Πόλεμος” μετά τον Σιδηρόπουλο! Καραπαπάς: “Μάρθα Βούρτση η ΑΕΚ”

Ολυμπιακός - Καραπαπάς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η “μάχη” του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ξεκίνησε λίγο μετά τον ορισμό του διαιτητή Σιδηρόπουλου, για το ματς του “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε με σκληρό τρόπο στη “διαρροή” της ένωσης, δίνοντας της τον χαρακτηρισμό “Μάρθα Βούρτση”

“Κύκλοι” του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για “πρόκληση”, σχολιάζοντας τον ορισμό του διαιτητή Σιδηρόπουλου στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, με την πλευρά της Ένωσης να απαντά, κάνοντας λόγο για “κλάψα” από την πλευρά των “ερυθρόλευκων” και για “πέναλτι – μαϊμού”.

Ο “πόλεμος” μεταξύ των δυο πλευρών συνεχίστηκε, με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, να τονίζει πως η ΑΕΚ “… είναι συνώνυμο της Μάρθας Βούρτση” και να υπενθυμίζει πως την φετινή σεζόν πήρε πέναλτι εκτός περιοχής (στο παιχνίδι με τη Λαμία).

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ερυθρόλευκη… οργή! «Πρόκληση ο ορισμός Σιδηρόπουλου»

Μάλιστα, έστειλε και μήνυμα στον κόσμο των “ερυθρόλευκων”, προκειμένου να μην δώσει καμία αφορμή για πιθανή τιμωρία της ομάδας.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Στην… αντεπίθεση οι «κιτρινόμαυροι»! «Ακολουθούν τακτική κλάψας»

Το ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά

“Το να μιλάει για “κλάψα” η ομάδα που είναι συνώνυμο της Μάρθας Βούρτση είναι κωμικό. Το να μιλάει για πέναλτι-μαιμού η ομάδα που πήρε πέναλτι απο τον Βάτσιο σχεδόν στο… κέντρο του γηπέδου είναι τραγικό. Αντί λοιπόν για γραφικές διαρροές επιπέδου “κουτσαβακίου” δείτε τι σας γράφει ο κόσμος σας, για την ομάδα σας και τον Μελισσανίδη. Διότι έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα. Ότι αν δεν ήταν οι διαιτητές και ο… ΟΠΑΠ, θα αγωνιζόσασταν για τη 10η θέση στο πρωτάθλημα με το υλικό που έχετε. Όσο και αν προσπαθήσετε να πυροδοτήσετε την ατμόσφαιρα, ο κόσμος μας δεν θα τσιμπήσει. Το Καραισκάκη θα είναι όπως το φοβάστε αλλά δε θα δώσει την παραμικρή αφορμή στους “απεσταλμένους” για να τιμωρηθεί η ομάδα μας”!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις