Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Πρόταση σε Φούλαμ για δανεισμό του Φόντε”

Ολυμπιακός: “Πρόταση σε Φούλαμ για δανεισμό του Φόντε”

Σύμφωνα με δημοσίευμα αγγλικής ιστοσελίδας, ο Ρούι Φόντε είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Φούλαμ, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η πρόταση των Πειραιωτών για δανεισμό του Πορτογάλου επιθετικού.

Το «Skysports» υποστηρίζει ότι η Λεγανές αλλά και η Μπορντό κινήθηκαν για την απόκτηση του Ρούι Φόντε, ωστόσο ο παίκτης της Φούλαμ θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, έπειτα από την “ερυθρόλευκη” πρόταση για δανεισμό του Πορτογάλου επιθετικού.

Ο 28χρονος άσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και τη σεζόν που μας πέρασε είχε 27 συμμετοχές και μόλις τρία γκολ. Ο ερχομός του Αλεξάντρ Μίτροβιτς στη Φούλαμ υποβάθμισε τον ρόλο του Φόντε στο δεύτερο μισό της περιόδου, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος επιθετικός να μην καταφέρει να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός προχώρησε την περίπτωση του Αχμέντ Χασάν για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Ο “Κούκα” βρίσκεται από χθες (16/8) στην Ελλάδα, ωστόσο παρά το γεγονός οι Άγγλοι επιμένουν ότι οι Πειραιώτες ασχολούνται και με την περίπτωση του Φόντε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις