Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Προτό: “Με VAR θα το παίρναμε με 10 βαθμούς διαφορά”

Προτό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Σίλβιο Προτό μίλησε για την είσοδο του VAR στο ποδόσφαιρο, αναφέροντας πως μπορεί να σταματήσει “όλη την απάτη που μολύνει το άθλημα”, κάνοντας αναφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στα διαιτητικά παράπονα που έχει ο Ολυμπιακός.

Ο Σίλβιο Προτό μίλησε στην εφημερίδα “Derniere Heure” και αρχικά ανέφερε: “Μακροπρόθεσμα είμαι σίγουρος ότι το VAR θα γίνει η πιο σημαντική ανακάλυψη στο ποδόσφαιρο. Αυτό θα σταματήσει όλη την απάτη που μολύνει το σπορ. Αν υπήρχε VAR στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός θα είχε πάρει το πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά. Υπήρχαν πολλές αποφάσεις εναντίον μας από τους διαιτητές”.

Στη συνέχεια ο Βέλγος πορτιέρε αποκάλυψε ότι σε 10 μέρες θα έχει ραντεβού με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να αποφασιστεί το μέλλον του. Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα αλλά μπορώ να μείνω ελεύθερος. Είναι πιθανό να μείνω αλλά ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός θα μειώσει το μπάτζετ την επόμενη σεζόν. Έτσι δεν αποκλείω τίποτα. Ασφαλώς και η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Έχω ραντεβού σε δέκα μέρες με την διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει” τόνισε.

Τέλος, μίλησε για το πρόστιμο που επέβαλε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δείχνοντας ότι έχει αποδεχθεί την απόφαση του ισχυρού άνδρα της ομάδας: “Είναι αλήθεια, πληρώσαμε το πρόστιμο. Κάθε πρόεδρος έχει την προσωπικότητα του, έχει το δικό του στυλ. Ήταν το δεύτερο πρόστιμο που πλήρωσα στην καριέρα μου. Το πρώτο ήταν είκοσι ευρώ γιατί είχα καθυστερήσει σε μια προπόνηση”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις